Actief in héél Zuid-Holland
Gratis haal- en brengservice
Kleding stomen, wassen en strijken
Op werkdagen binnen 24 uur thuisbezorgd
logo

Over Aaron Wasserette & Stomerij

In Den Haag, Rijswijk en omstreken is Aaron Wasserette & Stomerij al jaren dé onbetwiste specialist op het gebied van stomen, wassen en strijken van al je stoffen. Van pakken, dekbedden tot gordijnen, wij staan tot middernacht voor je klaar om al je stoffen tot in perfectie reinigen! In de afgelopen jaren hebben wij naam gemaakt met onze buitengewone service en de vakkundige verzorging van al uw wasgoed. Wat u ook wilt laten schoonmaken, Aaron Wasserette & Stomerij staat voor u klaar!

Gratis haal- en brengservice 

Wat Aaron Wasserette & Stomerij zo bijzonder maakt? Al uw stoffen halen we gratis op én brengen wij weer gratis terug. Zo kun jij zonder zorgen voordelig je textiel laten reinigen! Natuurlijk hoef je niet te vrezen dat je je dierbare stoffen te lang kwijt bent. Aaron Wasserette & stomerij zorgt ervoor dat uw was binnen 24 uur weer aan huis wordt geleverd. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld vaak moet werken maar geen tijd heeft om uw pak schoon te maken of naar de stomerij te brengen. Zo is het natuurlijk ook mogelijk om werkkleding te laten reinigen, wij halen en brengen ook voor kantoren. Ervaar zelf het gemak van onze service!

Hoe we te werk gaan

Online kunt u heel makkelijk een bestelling plaatsen voor een divers aantal stoffen tegen een zeer scherpe prijs. Op een door u bepaald tijdstip halen we uw was netjes op met een van onze voertuigen. Vervolgens brengen wij uw textielen naar onze stomerij en wasserette waar wij met uiterste zorg en specialisme uw stoffen schoonmaken. Uiteraard laten wij uw textiel zorgvuldig drogen én strijken we de stof helemaal glad. Hierna brengen wij uw stoffen terug op een door u aangegeven locatie en tijdstip. Zo kun je bijvoorbeeld ook je pakken laten bezorgen op kantoor. Doordat wij heel efficiënt te werk gaan ben je er van verzekerd dat je je stoffen binnen no-time schoon terug krijgt. Aaron Wasserette & Stomerij tilt stomen en wassen naar een nieuw niveau in de regio Den Haag!

Bekijk meer informatie over de openingstijden van onze locaties:

Locatie Den Haag

Locatie Rijswijk

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Reviews

Wat klanten zeggen

Ciangi Miang

Wat een uitkomst! Persoonlijke en snelle service, en mijn kleren waren perfect gereinigd. Een paar klikken en alles was geregeld. Ik ben echt zeer tevreden met deze Stomerij.

leontine lieffering

Aaron wasserette heeft weken lang de was verzorgd voor onze tante. We zijn zeer tevreden met de flexibele en klantvriendelijke houding en natuurlijk met de schone was!!!!!

Julia Gumbs

Heel flexibel, goede service en fijne prijzen….. voor zelf wassen; een ongedwongen sfeertje. Mag voor mij langere openingstijden.