Actief in héél Zuid-Holland
Gratis haal- en brengservice
Kleding stomen, wassen en strijken
Op werkdagen binnen 24 uur thuisbezorgd
logo

Stomerij en Wasserette voor bedrijven

Ook voor de zakelijke markt staat Aaron Wasserette klaar om kleding te reinigen. Met uitstekende service en snelle afhandeling in het reinigen van zakelijke kleding, zoals pakken, overhemden, colberts en andere workwear zijn wij de vertrouwde schoonmaakpartner voor zakelijke kleding. Wij halen de kleding volgens afgesproken tijd bij u op, reinigen het in onze professionele stomerijen in Den Haag of Rijswijk en leveren het vervolgens weer af bij u op locatie. U ontvangt een offerte op maat met een gepaste bedrijfskorting. En dit alles uiteraard binnen 24 uur!

Bestelling plaatsen

Stomerij voor bedrijfskleding

Wordt er in uw bedrijf gewerkt met speciale bedrijfskleding vanwege veiligheid of hygiëne, bijvoorbeeld wanneer u werkt met gevaarlijke stoffen, groente en fruit, bloemen en planten, in de bouw of een andere branche waar werknemers speciale bedrijfskleding moeten dragen? Dan wilt u te allen tijde genoeg schone werkkleding op voorraad hebben. U kunt op ons vertrouwen dat wij dit voor u regelen. Geef aan ons door dat er kleding gereinigd moet worden en wij regelen dat dezelfde kleding gereinigd en wel binnen 24 uur bij u terug wordt afgeleverd. U heeft er dus geen omkijken meer naar. Dat is het gemak van Aaron Wasserette!

Stomerij voor kantoren

Op kantoor moet u representatief voor de dag komen. Overhemden, colberts, pakken en andere nette kledingstukken zijn over het algemeen lastiger te reinigen dan t-shirts en jeans. Ze moeten namelijk vaak worden gestoomd en/of gestreken. Wij nemen deze zorgen graag uit handen. Met onze haal- en brengservice kunt u vertrouwen op een snelle afhandeling in het reinigen van de kleding. Of dit nu voor vijf werknemers is of voor 100, wij halen, reinigen en leveren alle kleding schoon bij u terug. Met Aaron Wasserette komt uw gehele bedrijf dus altijd goed voor de dag!

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Reviews

Wat klanten zeggen

Ciangi Miang

Wat een uitkomst! Persoonlijke en snelle service, en mijn kleren waren perfect gereinigd. Een paar klikken en alles was geregeld. Ik ben echt zeer tevreden met deze Stomerij.

leontine lieffering

Aaron wasserette heeft weken lang de was verzorgd voor onze tante. We zijn zeer tevreden met de flexibele en klantvriendelijke houding en natuurlijk met de schone was!!!!!

Julia Gumbs

Heel flexibel, goede service en fijne prijzen….. voor zelf wassen; een ongedwongen sfeertje. Mag voor mij langere openingstijden.