Actief in héél Zuid-Holland
Gratis haal- en brengservice
Kleding stomen, wassen en strijken
Op werkdagen binnen 24 uur thuisbezorgd
logo

Tapijt reinigen Den Haag & Rijswijk

Aaron maakt ieder tapijt schoon
Een tapijt in huis is een genot voor het oog en dempt geluiden waardoor uw buren weinig te klagen hebben. Helaas vergeten veel mensen dat een tapijt de nodige verzorging nodig heeft om jarenlang in topconditie te blijven.

Dag in dag uit lopen er mensen over uw tapijt, dit levert een stoffig en vuil vloerkleed op dat schoongemaakt moet worden. Bij Aaron kunt u altijd terecht om uw tapijt te laten reinigen en slijtage aan te pakken.

Wij maken het tapijt grondig schoon en ontdoen het van iedere vorm van stof en vuil. Met behulp van onze professionele installaties en deskundigheid op het gebied van tapijtreinigen krijgt u uw vloerkleed in opperbeste staat terug!

Tapijt reiniging is vanaf €6,- per vierkante meter.

Neem contact op

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Reviews

Wat klanten zeggen

Ciangi Miang

Wat een uitkomst! Persoonlijke en snelle service, en mijn kleren waren perfect gereinigd. Een paar klikken en alles was geregeld. Ik ben echt zeer tevreden met deze Stomerij.

leontine lieffering

Aaron wasserette heeft weken lang de was verzorgd voor onze tante. We zijn zeer tevreden met de flexibele en klantvriendelijke houding en natuurlijk met de schone was!!!!!

Julia Gumbs

Heel flexibel, goede service en fijne prijzen….. voor zelf wassen; een ongedwongen sfeertje. Mag voor mij langere openingstijden.