Actief in héél Zuid-Holland
Gratis haal- en brengservice
Kleding stomen, wassen en strijken
Schone was binnen 24 uur thuisbezorgd
logo

Overhemd - €5
Bruidsjurk - €85
Let op: Dit is een vanaf prijs. Indien er extra behandeling nodig is zijn extra kosten verplicht
Korte broek - €5
Spijkerbroek - €6.25
Japon/jurk - €12
Linnenbroek - €6.25
Galajurk - €30
Gordijn per kilo - €9
1 kilo = 1m²
Zomerjas - €15
Pantalon - €7.25

Kwalitatief en snel uw pak laten stomen? Aaron Wasserette biedt de uitkomst! Geniet van onze unieke gratis haal- en brengservice en laat uw pak door ons stomen. Wij halen uw pak op en reinigen het grondig én voordelig bij ons op locatie, waarna we het pak weer bij u thuis afleveren. Een pak is een kostbaar bezit dat speciale aandacht nodig heeft. U kunt een kostuum niet zomaar in de wasmachine gooien en verwachten dat het er ongeschonden uit komt. Zeker als u voor uw werk vaak in pak moet, is het belangrijk deze goed te laten reinigen. Wij zijn gespecialiseerd in het grondig reinigen van pakken en kunnen u gemakkelijk helpen als u professioneel uw pak wilt laten stomen!

Al jaren dé pak stomerij

Uw pak is al jaren in goede handen bij onze professionele pak stomerij. Wij stomen uw pak in een oogwenk met behulp van onze professionele installaties. Een pak laat zich niet makkelijk wassen en krimpt makkelijk in uw eigen wasmachine. Bij intensief gebruik raden we u dan ook aan uw pak minstens 1 keer per maand te laten stomen of te laten reinigen in onze pak stomerij. Zo verschijnt u altijd fris en schoon op uw werk. Onze machines kunnen alle stoffen aan en stomen moeiteloos ieder pak of kostuum. Wij krijgen vrijwel iedere vlek of vuilaanslag uit uw kleding, hoe ernstig deze ook mag lijken! Meerdere pakken tegelijk laten stomen of spoedopdrachten behoren bij Aaron Stomerij natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Kosten pak stomen

Wij zijn er van overtuigd dat de kosten van een pak stomen niet hoog hoeven op te lopen. Omdat wij efficiënt en gestructureerd te werk gaan hoeft het stomen van een pak bij ons niet veel te kosten. Ook is onze haal-en-breng service helemaal gratis! Zo kunt u nóg voordeliger uw pak laten wassen. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw pak binnen 24 uur weer wordt afgeleverd zodat u zo snel mogelijk uw pak weer aan kunt. De kosten van pak stomen laag houden en de kwaliteit hoog, dat is waar Aaron Wasserette voor staat!

Pak laten stomen, reinigen en nog veel meer

Een pak laten stomen vergt veel specialisme en professionaliteit. Aaron’s stomerij staat voor u klaar om uw pakken uiterst zorgvuldig brandschoon te laten stomen. Naast het wassen en reinigen van kostuums kunt u bij ons terecht voor nog meer stoffen en materialen om te reinigen. Wilt u bijvoorbeeld uw jas, gordijnen of uw overhemd laten stomen, plaats dan gemakkelijk uw bestelling en wij staan binnen no-time bij u op de stoep om uw vuile pak mee te nemen, te wassen en terug te brengen!

Uw pak laten stomen in de regio

Aaron’s wasserette is gevestigd in Den Haag en Rijswijk maar uiteraard kunt u ook uw pak laten stomen in:

Door middel van onze haal- en breng service kunnen wij u altijd ontzorgen op het gebied van pak stomen. Wil u graag uw pak kwalitatief laten reinigen? Bij Aarons Wasserette bent u altijd aan het juiste adres!