Actief in héél Zuid-Holland
Gratis haal- en brengservice
Kleding stomen, wassen en strijken
Op werkdagen binnen 24 uur thuisbezorgd
logo

Overhemden

Overhemd - €5
Overhemd wassen + strijken - €5
3 Overhemden wassen + strijken - €6.95

Voordelig, snel én kwalitatief uw overhemd stomen, reinigen of wassen? Schakel de hulp in van Aaron Wasserette! Met onze haal- en brengservice geniet u van gemak, snelheid en onze voordelige prijs! Onze stomerij haalt uw overhemden gratis thuis bij u op en stomen uw overhemden grondig én voordelig bij ons op locatie, waarna we ze ook weer volgens afgesproken tijd bij uw thuis afleveren. Overhemden zijn thuis in uw eigen wasmachine te wassen. Maar het nadeel van deze wasbeurten thuis is dat overhemden niet opknappen en sneller aftakelen waardoor u veel minder lang plezier heeft van deze prijzige kledingstukken. Bij Aaron Stomerij horen we regelmatig dat onze klanten het prettig vinden om hun overhemden en blouses door ons te laten stomen om zo de vorm en levensduur zo lang mogelijk te behouden!

Al jaren dé overhemden stomerij

Aaron Wasserette staat al jaren bekend als dé overhemden stomerij. In onze stomerij hebben we unieke wasprogramma’s die de kleuren van uw overhemden garanderen. Witte overhemden blijven bij ons dan ook écht prachtig wit. Door het stomen van de overhemden en blouses is zelf strijken totaal overbodig en kunt u meteen een keurig en schoon overhemd aantrekken als u het bij onze overhemden stomerij laat stomen en reinigen. Aaron Stomerij is zeer scherp geprijsd en uw overhemden en blouses kunt u altijd voor een bodemprijs bij ons laten wassen!

Kosten overhemden stomen

De kans is groot dat u uw overhemden vaak draagt en daardoor vaak uw overhemden moet laten stomen. Juist daarom houden we de kosten voor overhemden stomen voordelig zodat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten. Naast de voordelige tarieven is onze haal-en-brengservice altijd helemaal gratis. Zo kunt u regelmatig uw overhemden zorgeloos laten reinigen zonder dat u te veel kosten maakt!

Overhemden stomen, reinigen en nog veel meer

Naast overhemden stomen en reinigen kunt u bij ons terecht om nog meer stoffen en materialen om te reinigen. Wij hebben vele mogelijkheden beschikbaar om vele verschillende textielen te laten wassen. Wilt u bijvoorbeeld uw jas, gordijnen of uw pak laten stomen, plaats dan gemakkelijk uw bestelling en wij staan binnen no-time bij u op de stoep om uw vuile overhemden mee te nemen, te stomen en terug te brengen!

Wij zijn actief in de volgende regio’s

Aaron’s wasserette is gevestigd in Den Haag en Rijswijk maar uiteraard kunt u ook uw overhemden laten stomen in:

Door middel van onze haal- en breng service kunnen wij u altijd ontzorgen op het gebied van overhemden stomen. Wil u graag uw overhemden kwalitatief laten reinigen? Bij Aarons Wasserette bent u altijd aan het juiste adres!