Actief in héél Zuid-Holland
Gratis haal- en brengservice
Kleding stomen, wassen en strijken
Op werkdagen binnen 24 uur thuisbezorgd
logo

Aanbiedingen

3 Overhemden wassen + strijken - €6.95
Voetbaltas met max. 18 tenues - €12.50
(broekjes, shirts en sokken incl. keeperstenue)
Placeholder
Mondkapjes - €20
Mondkapjes gemaakt van polypropoleen, per 10 stuks.

Wasserette service

Kleine was (5kg) - €15
Inclusief wassen, drogen en opvouwen
Grote was (10kg) - €25
Gratis ophalen en brengen. Inclusief wassen, drogen en opvouwen
XXL Was (15kg) - €35
Gratis ophalen en brengen. Inclusief wassen, drogen en opvouwen

Overhemd/tops

Overhemd - €5
Trui - €6
Colbert - €8.25
Vest - €5
T-shirt - €5
Polo - €5
Gilet - €5
Overhemd wassen + strijken - €5
3 Overhemden wassen + strijken - €6.95

Broeken

Spijkerbroek - €6.25
Pantalon - €7.25
Korte broek - €5
Linnenbroek - €6.25

Jassen

Windjack Dons - €15
Regenjas - €15
Zomerjas - €15

Jurken

Galajurk - €30
Rok - €6.25
Marrokaanse jurk - €30
Bruidsjurk - €85
Let op: Dit is een vanaf prijs. Indien er extra behandeling nodig is zijn extra kosten verplicht
Japon/jurk - €12

Slaapkamer textiel

Eenpersoonsdekbed - €15
Tweepersoonsdekbed - €26
Eenpersoonsslaapzak - €18
Tweepersoonsslaapzak - €21
Tweepersoonssprei - €18
Eenpersoons matrashoes - €20
Tweepersoons matrashoes - €26
Slaapkussen - €8

Woningtextiel

Gordijn per kilo - €9
1 kilo = 1m²
Vitrage per kilo - €12
1 kilo = 1m²
Grote stoelkussen - €8
Kleine stoelkussen - €6

Gordijnen

Gordijn per kilo - €9
1 kilo = 1m²
Vitrage per kilo - €12
1 kilo = 1m²

Leder

Jack leder - €35
Binnen maximaal 10 dagen terugbezorgd
Pantalon leder - €35
Binnen maximaal 10 dagen terugbezorgd
Rok leder - €33
Binnen maximaal 10 dagen terugbezorgd
Kinderjas leder - €25
Binnen maximaal 10 dagen terugbezorgd
3/4 jas leder - €42
Binnen maximaal 10 dagen terugbezorgd
Lange jas leder - €45
Binnen maximaal 10 dagen terugbezorgd

Op zoek naar een stomerij in Maasland? Aaron Stomerij is dé stomerij om al uw kleding te laten stomen! Uw wasmachine is niet altijd de oplossing wanneer het gaat om het schoonmaken van kwetsbare stoffen. Door onze specialisatie in stomen kunnen wij alle kledingstukken of andere stukken stof perfect voor u reinigen. Hierdoor blijven uw stoffen zolang mogelijk in uitstekende conditie en behouden ze hun perfecte kwaliteit. Vaak wordt onze stomerij in Maasland ingezet voor het stomen van stoffen zoals jassen, pakken, overhemden, gordijnen, trouwjurken, dekbedden of colberts.Wij bieden altijd een professionele aan huis stomerij waarbij uw stof binnen 24 uur gestoomd wordt. Ook zijn wij open tot middernacht, zo kunt u na uw werk of voor een spoedgeval altijd onze stomerij oproepen. Wat voor stof u ook wilt laten reinigen: dé stomerij van Maasland staat voor u klaar!

Wilt u uw kleding of andere stoffen laten stomen in Maasland en omstreken? Aarzel dan niet en kijk verder op deze pagina wat onze stomerij in Maasland voor u kan betekenen!

Al jaren dé stomerij van Maasland

Aaron Stomerij is al jaren dé stomerij van Maasland. Met zowel een vestiging in Den Haag als een vestiging in Rijswijk en een aan-huis-service, zijn we altijd in uw buurt met onze snelle en effectieve stoom service. Uiteraard leveren wij altijd een scherp tarief! Wat onze stomerij zo bijzonder maakt is dat wij een ‘aan huis’ service bieden. Zo halen en brengen wij uw stoffen zodat u zonder zorgen uw kledingstukken of andere stoffen kunt laten stomen.

Onze stomerij in Maasland is gespecialiseerd in het stomen van alle denkbare stoffen. Wat u ook gereinigd wil hebben, Aaron Stomerij kan het. Specialistische stoomkennis in combinatie met razendsnelle service en een scherpe prijs is wat Aaron Stomerij dé stomerij van Maasland maakt!

Stomerij aan huis in Maasland

Heeft u behoefte aan een stomerij aan huis in Maasland? Aaron Stomerij staat voor u klaar om uw stoffen te stomen met onze aan huis stomerij service. Wij begrijpen als geen ander dat u het druk heeft en daarom niet altijd tijd heeft om uw stoffen langs te brengen bij onze Stomerij in Maasland. Daarom bieden wij een haal-en-brengservice op locatie, zodat u verder geen omkijken heeft naar de reiniging van uw jas, pak, overhemd of misschien wel gordijn of dekbed.

Vraagt u zich af hoe wij te werk gaan? Op het afgesproken tijdstip komt een van onze medewerkers op locatie netjes uw vooraf aangegeven stof ophalen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw stof nauwkeurig en voorzichtig naar een van onze stomerijen in Maasland of Rijswijk wordt gebracht. Hier wordt uw stof op specialistische wijze razendsnel en grondig gereinigd. Nadat bijvoorbeeld uw pak, trouwjurk of dekbed volledig is gestoomd en gereinigd, zorgen wij ervoor dat uw stof op tijd op afgesproken tijdstip wordt afgeleverd. Zo ontzorgen wij u volledig en kunt u zonder enige last uw waardevolle tijd aan andere inspanningen besteden.

Kleding laten stomen in Maasland

Wanneer u uw kleding laat stomen bij onze stomerij in Maasland, gaan wij altijd nauwkeurig en kwalitatief te werk. Zo zorgen wij ervoor dat uw waardevolle stoffen altijd in perfecte en schone staat worden afgeleverd. Stomen is juist effectief voor kwetsbare stoffen omdat in plaats van water zoals bij een wasmachine, waterdamp (stoom) wordt gebruikt om de stof grondig te reinigen. De vochtige stoom zorgt dat het vuil uit de stof wordt verwijderd zonder dat er stukjes van de stof beschadigd raken. Wanneer je bijvoorbeeld kleding wilt laten stomen zoals pakken of bruidsjurken, is het aan te raden een professionele stomerij in te schakelen. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol stoffen kunnen zijn, daarom zorgen we bij onze stomerij in Maasland altijd voor uitstekende en specialistische kwaliteit!

Scherpe prijzen bij Aarons Stomerij in Maasland

Op zoek naar een stomerij in Maasland met extreem scherpe prijzen? Aaron Stomerij biedt altijd de meest scherpe prijzen als het gaat om kleding of andere stoffen laten stomen!

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zijn stoffen netjes moet kunnen laten stomen, bieden we bij Aaron Stomerij altijd eerlijke prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn.

Let op: de scherpe prijzen doen niet onder voor een zeer specialistische, efficiënte en kwalitatieve stoom service.

Stomerij in Maasland voor al uw kleding

Aaron Stomerij is dé stoom oplossing voor al uw kledingstukken en andere stukken stof. Voor het stomen van uw pak, dekbed, gordijnen, jassen, overhemden en vele andere kleding en stoffen bent u bij onze stomerij in Maasland aan het juiste adres. Elke soort stof dient op een andere manier gereinigd te worden. Zeker wanneer u niet zeker weet hoe een kwetsbaar of groot stuk stof gewassen moet worden is het aan te raden een stomerij in te schakelen. Lees hieronder over een greep aan stoffen waarin wij gespecialiseerd zijn.

Dekbed stomen Maasland

Zelf uw dekbed schoonmaken is lastig met een normale wasmachine. Vaak klontert het dons in het dekbed samen of krimpt de stof waardoor u een nieuw dekbed moet kopen. Het dekbed laten stomen of reinigen bij Aaron Stomerij in Maasland is daarom de uitkomst.

Wij beschikken over grote wasmachines waar stoffen en exemplaren moeiteloos ingaan en worden gereinigd. Onze professionele installaties stomen ieder dekbed zonder schade en zonder ophopingen van de vulling van het dekbed.

Gordijnen stomen Maasland

Bij Aaron Stomerij in Maasland kunt u nu ook voordelig en snel uw  gordijnen laten stomen. Gordijnen zijn de blikvanger van het interieur en verdienen dan ook een grondige reinigingsbeurt die met de nodige voorzichtigheid gepaard gaat.De meeste kleine of goedkope gordijnen zijn zonder problemen zelf te wassen. Deze gordijnen passen met gemak in de eigen wasmachine en lopen vaak nauwelijks tot geen schade op bij een wasbeurt. Gordijnen van enig formaat of met een prijskaartje kunt u beter altijd afgeven bij de stomerij. Deze komen vaak gekreukeld of beschadigd uit de was waarna u ze niet meer wilt ophangen in uw huis.

Jas stomen Maasland

Voor optimale kwaliteit kun je het best je jas laten stomen bij Aaron’s Stomerij in Maasland. Thuis uw jas in de wasmachine gooien lijkt gemakkelijk, maar richt veel schade aan. Zo krimpen de meeste stoffen met de standaard wasprogramma’s en klontert de vulling van uw jas snel samen waardoor u beter een nieuwe jas kunt aanschaffen. Besteed het reinigen of stomen van uw jas daarom uit aan een professioneel, besteed het uit aan Aaron Stomerij!

Pak stomen Maasland

Uw pak is in goede handen bij Aaron’s Stomerij in Maasland. Wij stomen uw pak in een oogwenk met behulp van onze professionele installaties. Een pak laat zich niet makkelijk wassen en krimpt makkelijk in uw eigen wasmachine. Bij intensief gebruik raden we u dan ook aan uw pak minstens 1 keer per maand te laten stomen of te laten reinigen in onze stomerij. Zo verschijnt u altijd fris en schoon op uw werk.

Trouwjurk stomen Maasland

Het reinigen van een trouwjurk vereist nauwkeurige en specialistische zorg. Daarom is het heel erg belangrijk dat je je trouwjurk op een professionele manier laat stomen. Aaron’s stomerij in Maasland is gespecialiseerd in het zorgvuldig en efficiënt stomen van trouwjurken. Wij begrijpen de emotionele en financiële waarde van een trouwjurk en begrijpen welke zorgvuldige behandeling hier bij past. Wij verzekeren u dat uw trouwjurk altijd in perfecte en schone staat bij u wordt afgeleverd.

Overhemden stomen Maasland

Als u uw overhemden kwalitatief wilt laten stomen bij een stomerij in Maasland bent u bij Aaron aan het juiste adres. Het nadeel van thuis uw overhemden wassen is dat de overhemden niet opknappen en sneller aftakelen waardoor u veel minder lang plezier heeft van deze prijzige kledingstukken. Bij Aaron’s Stomerij horen we regelmatig dat onze klanten het prettig vinden om hun overhemden en blouses door ons te laten stomen om zo de vorm en levensduur zo lang mogelijk te behouden. Als u opzoek bent naar een professionele stomerij in Maasland voor al uw overhemden, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Colbert stomen Maasland

Het is sterk aan te raden om uw colbert altijd door een professionele stomerij te laten stomen. Vaak is het lastig om uw colbert thuis te wassen omdat de vorm van het jasje niet mooi bewaard blijft en de kwaliteit van de stof niet hetzelfde blijft. Bij Aaron’s stomerij kunt u uw colbert snel en voordelig laten stomen. Wij zorgen ervoor dat uw colbert kwalitatief en tijdig wordt gestoomd zodat u zo snel mogelijk uw colbert aan kunt trekken. Aarzel niet om contact op te nemen om uw colbert professioneel te laten stomen!

Wanneer u opzoek bent naar een stomerij in Maasland die al uw kleren en andere stoffen uiterst schoon kan krijgen dan bent u bij Aaron’s stomerij aan het juiste adres. Snelle