Actief in héél Zuid-Holland
Gratis haal- en brengservice
Kleding stomen, wassen en strijken
Schone was binnen 24 uur thuisbezorgd
logo

Jassen

Windjack Dons - €15
Regenjas - €15
Zomerjas - €15

Uw jas laten stomen, wassen of reinigen? Ervaar het gemak van de haal- en brengservice van Aaron Wasserette! Uw jas wordt gratis opgehaald, kwalitatief gestoomd in onze stomerij en volgens afspraak weer bij u thuis bezorgd. Thuis uw jas in de wasmachine gooien lijkt gemakkelijk, maar richt veel schade aan. Zo krimpen de meeste stoffen met de standaard wasprogramma’s en klontert de vulling van uw jas snel samen waardoor u beter een nieuwe jas kunt aanschaffen. Besteed het reinigen van uw jas daarom uit aan een professioneel, besteed het uit aan Aaron Wasserette!

Al jaren dé jas stomerij

Bij Aaron’s Stomerij weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies welke zorg uw jas nodig heeft om weer als nieuw aan te voelen. Zo beschikken wij over professionele machines die grondig en snel uw jas stomen en reinigen zonder deze te beschadigen. Onze speciale wasprogramma’s zorgen ervoor de kleur en vorm behouden blijft zodat u nog lang kunt genieten van uw jas. Onze kwalitatieve jas stomerij en uiterst snelle service is de reden waarom Aaron Wasserette al jaren dé jas stomerij is!

Kosten jas stomen

Door onze efficiënte en kwalitatieve werkstijl kunnen we de kosten van het stomen van een jas erg goedkoop houden. Een jas is hét kledingstuk dat het vaakst wordt gedragen. In de lente, zomer, herfst en winter, altijd als u naar buiten gaat, neemt u een jas mee. Uw jas heeft dan ook veel te doorstaan en moet na ieder seizoen gereinigd worden. Zelf een jas wassen is lastig en uiteraard wilt u hier niet te veel geld aan hoeven uitgeven. Daarom bieden wij een voordelige haal-en-breng service om uw jas goed te laten stomen.

Jassen laten stomen, reinigen en nog veel meer

Naast het wassen en reinigen van jassen kunt u bij ons terecht voor nog meer stoffen en materialen om te reinigen. Wilt u bijvoorbeeld uw dekbed laten stomen, uw pak laten stomen, uw gordijnen laten stomen of uw overhemd laten stomen, plaats dan gemakkelijk uw bestelling en wij staan binnen no-time bij u op de stoep om uw vuile was mee te nemen, te reinigen en terug te brengen!

Uw jas laten stomen in de regio

Aaron’s wasserette is gevestigd in Den Haag en Rijswijk maar uiteraard kunt u ook uw jassen laten stomen in:

Door middel van onze haal- en breng service kunnen wij u altijd ontzorgen op het gebied van jassen stomen. Wil u graag uw jassen kwalitatief laten wassen? Bij Aarons Wasserette bent u altijd aan het juiste adres! Jas stomen