Actief in héél Zuid-Holland
Gratis haal- en brengservice
Kleding stomen, wassen en strijken
Schone was binnen 24 uur thuisbezorgd
logo

Gordijnen

Gordijn per kilo - €9
1 kilo = 1m²
Vitrage per kilo - €12
1 kilo = 1m²

Bij Aaron Stomerij kunt u nu ook professioneel uw gordijnen laten stomen, reinigen of wassen. Gordijnen zijn de blikvanger van het interieur en verdienen dan ook een kwalitatieve stoomservice die met de nodige voorzichtigheid gepaard gaat. De meeste kleine of goedkope gordijnen zijn zonder problemen zelf te wassen. Deze gordijnen passen met gemak in de eigen wasmachine en lopen vaak nauwelijks tot geen schade op bij een wasbeurt. Gordijnen van enig formaat of met een prijskaartje kunt u beter altijd afgeven laten reinigen bij een stomerij. Deze komen vaak gekreukeld of beschadigd uit de was waarna u ze niet meer wilt ophangen in uw huis. Het stomen van uw gordijnen is daarom de beste manier om uw gordijnen te laten reinigen!

Let op: bij het wassen van gordijnen en vitrages kan de stof 2% tot 8% krimpen (afhankelijk van het materiaal). Neem bij vragen contact met ons op voor het stomen van gordijnen.

Al jaren dé gordijnen stomerij

Aaron Wasserette is al jaren dé gordijnen stomerij van Den Haag. Met zowel een vestiging in Den Haag als een vestiging in Rijswijk en een aan-huis-service, zijn we altijd in uw buurt met onze snelle en effectieve gordijnen stoom service. Wat onze gordijnen stomerij zo bijzonder maakt is dat wij een ‘aan huis’ service bieden. Zo kunnen wij altijd snel en professioneel uw gordijnen stomen. Gordijnen zijn de blikvanger van het interieur en verdienen dan ook een kwalitatieve stoomservice die met de nodige voorzichtigheid gepaard gaat. Aaron’s Stomerij heeft jarenlange stoom ervaring waardoor we het krimpen tot het minimum kunnen beperken en toch uw gordijnen brandschoon afleveren. Bij onze gordijnen stomerij hebben we de beschikking over juiste machines om uw gordijnen perfect te reinigen en schoon te maken. Zo gaan uw gordijnen langer mee en heeft u er veel langer plezier van.

Kosten gordijnen stomen

Gordijnen stomen is een nauwkeurig en precies karwei, echter hoeft deze stoomdienst helemaal niet duur te zijn. Bij Aaron’s stomerij bieden we hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Door onze efficiënte manier van werken kunnen we de kosten van het stomen van gordijnen relatief laag houden. Zo kunt u uw gordijnen netjes laten reinigen zonder te diep in de buidel te tasten. Uw gordijnen worden op afgesproken tijdstip opgehaald aan huis, gestoomd en vervolgens weer thuis gebracht. Wij verzekeren altijd dat uw gordijnen weer brandschoon

Gordijnen laten stomen, reinigen en nog veel meer

Gordijnen zelf kwalitatief stomen is bijna niet zelf te doen. Daarom is het sterk aan te raden uw kostbare gordijnen door een professionele stomerij te laten reinigen. Ook kunt u bij ons terecht voor trouwjurk stomen, dekbed stomen of kleding services zoals pak stomen, colbert stomen, jas stomen en overhemden stomen. Bij Aaron’s stomerij kan je uiteraard terecht om al deze stoffen kwalitatief en specialistisch te laten wassen!

Uw gordijnen stomerij in de regio

Aaron’s wasserette is gevestigd in Den Haag en Rijswijk maar uiteraard kunt u ook uw gordijnen laten stomen in:

Door middel van onze haal- en breng service kunnen wij u altijd ontzorgen op het gebied van gordijnen stomen. Wil u graag uw gordijnen kwalitatief laten reinigen? Bij Aarons Wasserette bent u altijd aan het juiste adres!