Actief in héél Zuid-Holland
Gratis haal- en brengservice
Kleding stomen, wassen en strijken
Schone was binnen 24 uur thuisbezorgd
logo

Slaapkamer textiel

Eenpersoonsdeken - €15
Tweepersoonsdekbed - €26
Eenpersoonsslaapzak - €18
Tweepersoonsslaapzak - €21
Tweepersoonssprei - €18
Eenpersoons matrashoes - €20
Tweepersoons matrashoes - €26
Slaapkussen - €8

Wilt u uw dekbed grondig laten stomen, reinigen of wassen? Maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice en geniet van het gemak van onze stomerij! Wij halen uw dekbed op en reinigen het grondig én voordelig bij ons op locatie. Uiteraard bezorgen we het ook weer volgens afgesproken tijd bij uw thuis. Zelf het dekbed wassen is lastig met een normale wasmachine. Vaak klontert het dons in het dekbed samen of krimpt de stof waardoor u een nieuw dekbed moet kopen. Het dekbed laten stomen bij Aaron’s Stomerij is daarom de uitkomst. Wij beschikken over professionele apparatuur waar stoffen en exemplaren moeiteloos ingaan en kunnen worden gestoomd. Onze professionele installaties stomen ieder dekbed zonder schade en zonder ophopingen van de vulling van het dekbed. Meer laten reinigen dan alleen uw dekbed? Dat kan! Wij kunnen ook gemakkelijk dekbedovertrekken, kussenslopen, bed lakens en matrashoezen stomen!

Al jaren dé dekbed stomerij

Aaron Wasserette is al jaren dé dekbed stomerij van Den Haag. Met zowel een vestiging in Den Haag als een vestiging in Rijswijk en een aan-huis-service, zijn we altijd in uw buurt met onze snelle en effectieve dekbed stoom service. Wat onze dekbed stomerij zo bijzonder maakt is dat wij een ‘aan huis’ service bieden. Zo kunnen wij altijd snel en professioneel uw dekbed stomen. Wij halen zonder extra kosten in rekening te brengen uw dekbed op, stomen het dekbed netjes en leveren het dekbed vervolgens op afgesproken tijdstip af. Wij begrijpen dat u niet te lang zonder uw dekbed kunt zitten, daarom zorgen wij dat uw dekbed binnen 24 uur thuis wordt afgeleverd. Zo kunt u weer fijn onder een heerlijk schoon dekbed liggen.

Kosten dekbed stomen

De kosten van het laten stomen van een dekbed is zeer voordelig bij Aaron’s Wasserette. Wij bieden altijd hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Door onze efficiënte manier van werken kunnen we de kosten van het stomen van een dekbed relatief laag houden. Zo kunt u uw dekbed netjes laten reinigen zonder te diep in de buidel te tasten. Zonder extra kosten wordt uw dekbed thuis opgehaald, gestoomd en weer afgeleverd. Naast een scherpe prijs worden dekbedden altijd met uiterste zorg en professionaliteit gestoomd.Wij snappen dat u zonder zorgen weer heerlijk onder de wol wilt kruipen. Daarom zorgen wij dat uw dekbed weer helemaal schoon wordt opgeleverd!

Dekbedden laten stomen, reinigen en nog veel meer

Dekbedden van wol moeten in vrijwel ieder geval gestoomd laten worden. Hiervoor kunt u natuurlijk terecht bij Aaron Stomerij. Wij stomen het dekbed in een handomdraai. Daarnaast hebben wij in onze wasserette machines staan waarmee we dekbedden razendsnel en grondig chemisch kunnen reinigen. Hierdoor kunnen wij eenpersoons dekbedden, tweepersoons dekbedden, matrashoezen, slaapzakken en kussens laten reinigen. Naast dekbedden laten stomen kunt u bij ons terecht voor nog veel meer stoffen zoals bijvoorbeeld trouwjurken of gordijnen. Ook kunt u kleding laten wassen zoals pakken, jassen, overhemden of colberts. Wat voor stof u ook wil laten stomen, niets is te gek voor Aaron’s stomerij!

Uw dekbed stomerij in de regio

Aaron’s wasserette is gevestigd in Den Haag en Rijswijk maar uiteraard kunt u ook uw dekbed laten stomen in:

Door middel van onze haal- en breng service kunnen wij u altijd ontzorgen op het gebied van dekbedden stomen. Wil u graag uw dekbed kwalitatief laten wassen? Bij Aarons Wasserette bent u altijd aan het juiste adres! Dekbed stomen