Actief in héél Zuid-Holland
Gratis haal- en brengservice
Kleding stomen, wassen en strijken
Op werkdagen binnen 24 uur thuisbezorgd
logo

Colbert - €8.25

Wilt u graag uw colbert laten stomen, reinigen of wassen? Aaron’s stomerij staat voor u klaar voor al uw stoom wensen! Wanneer u uw colbert wilt laten stomen is het sterk aan te raden om uw colbert altijd door een professionele stomerij te laten reinigen. Vaak is het lastig om uw colbert thuis te wassen omdat de vorm van het jasje niet mooi bewaard blijft en de kwaliteit van de stof niet hetzelfde blijft. Bij Aaron’s stomerij kunt u uw colbert snel en voordelig laten stomen. Wij zorgen ervoor dat uw colbert kwalitatief en tijdig wordt gestoomd zodat u zo snel mogelijk uw colbert aan kunt trekken. Aarzel niet om contact op te nemen om uw colbert professioneel te laten reinigen!

Al jaren dé colbert stomerij

Aaron Wasserette is al jaren dé colbert stomerij van Den Haag. Met zowel een vestiging in Den Haag als een vestiging in Rijswijk en een aan-huis-service, zijn we altijd in uw buurt met onze snelle en effectieve colbert stoom service. Wat onze colbert stomerij zo bijzonder maakt is dat wij een ‘aan huis’ service bieden. Zo kunnen wij altijd snel en professioneel uw colbert wassen. Een colbert moet vaak kwalitatief en snel gestoomd worden. Dit komt meestal omdat de colbert op tijd klaar moet zijn voor de volgende werkdag. Daarom zorgen we dat uw colbert binnen 24 uur weer thuis wordt afgeleverd. Ook werken we door tot middernacht zodat u altijd uw colbert weer bijtijds in huis heeft. Kwaliteit en razendsnelle service: dat is waar Aaron Wasserette voor staat!

Kosten colbert stomen

De kosten van het laten stomen van een colbert is zeer voordelig bij Aaron’s Wasserette. Bij Aaron’s stomerij bieden we hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Door onze efficiënte manier van werken kunnen we de kosten van het reinigen van een colbert relatief laag houden. Zo kunt u uw colbert netjes laten reinigen zonder te diep in de buidel te tasten. Zonder extra kosten wordt uw colbert thuis opgehaald, gestoomd en weer afgeleverd. Naast een scherpe prijs worden colberts altijd met uiterste zorg en professionaliteit gestoomd. Wij begrijpen het belang van een schoon en glad colbert, zeker als u de colbert spoedig nodig heeft.

Colberts laten stomen, reinigen en nog veel meer

Bij Aaron’s stomerij zijn we gespecialiseerd in het stomen van lastig schoon te maken stoffen zoals colberts. Naast colberts laten wassen kunt u ook bij ons terecht voor andere soorten kleding zoals pakken, jassen of overhemden. Ook kwetsbare stoffen zoals trouwjurken, dekbedden of gordijnen zijn geen enkel probleem om te laten reinigen. Wat voor stof u ook wil laten stomen, niets is te gek voor Aaron’s stomerij!

Uw colbert stomerij in de regio

Aaron’s wasserette is gevestigd in Den Haag en Rijswijk maar uiteraard kunt u ook uw colbert laten stomen in:

Door middel van onze haal- en breng service kunnen wij u altijd ontzorgen op het gebied van colberts stomen. Wilt u graag uw prachtige colbert schoon laten reinigen? Bij Aarons Wasserette bent u altijd aan het juiste adres!