Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd

Pak laten Stomen

Een pak is een kostbaar bezit dat speciale aandacht nodig heeft. U kunt een kostuum niet zomaar in de wasmachine gooien en verwachten dat het er ongeschonden uit komt. Zeker als u voor uw werk vaak in pak moet, is het belangrijk deze goed te laten reinigen.

Bestelling plaatsen

Uw kostuum professioneel laten stomen?

Uw kostuum is in goede handen bij Aaron Stomerij. Wij stomen uw kostuum in een oogwenk met behulp van onze professionele installaties. Een pak laat zich niet makkelijk wassen en krimpt makkelijk in uw eigen wasmachine. Bij intensief gebruik raden we u dan ook aan uw pak minstens 1 keer per maand te laten stomen of te laten reinigen in onze stomerij. Zo verschijnt u altijd fris en schoon op uw werk.

Onze machines kunnen alle stoffen aan en stomen moeiteloos ieder colbert of kostuum. Wij krijgen vrijwel iedere vlek of vuilaanslag uit uw kleding, hoe ernstig deze ook mag lijken! Meerdere pakken tegelijk laten stomen of spoedopdrachten behoren bij Aaron Stomerij natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wilt u uw pak bij Aaron Stomerij laten reinigen? Wij zijn actief in én rondom Den Haag. Zo vindt u ons ook in Wassenaar, Iepenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Bestelling plaatsen
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd