Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd

Uw pak laten stomen of reinigen?

Uw pak laten stomen of reinigen? Aaron Wasserette biedt de uitkomst! Geniet van onze unieke gratis haal- en brengservice en laat uw pak door ons stomen. Wij halen uw pak op en reinigen het grondig én voordelig bij ons op locatie, waarna we het pak weer bij u thuis afleveren.

Bestelling plaatsen

Uw pak professioneel laten stomen?

Uw pak is in goede handen bij Aaron Stomerij. Wij stomen uw pak in een oogwenk met behulp van onze professionele installaties. Een pak laat zich niet makkelijk wassen en krimpt makkelijk in uw eigen wasmachine. Bij intensief gebruik raden we u dan ook aan uw pak minstens 1 keer per maand te laten stomen of te laten reinigen in onze stomerij. Zo verschijnt u altijd fris en schoon op uw werk.

Uw pak laten stomen door Aaron Wasserette

Een pak is een kostbaar bezit dat speciale aandacht nodig heeft. U kunt een kostuum niet zomaar in de wasmachine gooien en verwachten dat het er ongeschonden uit komt. Zeker als u voor uw werk vaak in pak moet, is het belangrijk deze goed te laten reinigen.

Onze machines kunnen alle stoffen aan en stomen moeiteloos ieder colbert of kostuum. Wij krijgen vrijwel iedere vlek of vuilaanslag uit uw kleding, hoe ernstig deze ook mag lijken! Meerdere pakken tegelijk laten stomen of spoedopdrachten behoren bij Aaron Stomerij natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Pakken stomen en nog veel meer

Naast het stomen en reinigen van pakken kunt u bij ons terecht voor nog meer stoffen en materialen om te reinigen. Wilt u bijvoorbeeld uw jas laten stomen, uw dekbed laten stomen, uw gordijnen laten stomen of uw overhemd laten stomen, plaats dan gemakkelijk uw bestelling en wij staan binnen no-time bij u op de stoep om uw vuile was mee te nemen, te reinigen en terug te brengen!

Wij zijn actief in de volgende regio’s

Aaron Wasserette is gevestigd in Den Haag en Rijswijk en met onze haal- en brengservice zijn wij ook actief in Wassenaar, Ypenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer.

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Bestelling plaatsen
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd