Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd

Uw overhemd laten stomen of reinigen?

Uw overhemd stomen of reinigen? Schakel de hulp in van Aaron Wasserette! Met onze haal- en brengservice geniet u van gemak, snelheid en onze voordelige prijs! Wij halen uw overhemden gratis thuis bij u op en reinigen het grondig én voordelig bij ons op locatie, waarna we ze ook weer volgens afgesproken tijd bij uw thuis afleveren.

Bestelling plaatsen

Overhemden zelf wassen

Overhemden zijn thuis in uw eigen wasmachine te wassen. Maar het nadeel van deze wasbeurten thuis is dat overhemden niet opknappen en sneller aftakelen waardoor u veel minder lang plezier heeft van deze prijzige kledingstukken. Bij Aaron Stomerij horen we regelmatig dat onze klanten het prettig vinden om hun overhemden en blouses door ons te laten stomen om zo de vorm en levensduur zo lang mogelijk te behouden.

Uw overhemd professioneel laten stomen

In onze stomerij hebben we unieke wasprogramma’s die de kleuren van uw overhemden garanderen. Witte overhemden blijven bij ons dan ook écht prachtig wit. Door het stomen van de overhemden en blouses is zelf strijken totaal overbodig en kunt u meteen een keurig en schoon overhemd aantrekken als u het bij Aaron Stomerij laat stomen en reinigen! Aaron Stomerij is zeer scherp geprijsd en uw overhemden en blouses kunt u voor een bodemprijs bij ons laten stomen.

Overhemden stomen en nog veel meer

Naast het stomen en reinigen van overhemden kunt u bij ons terecht voor nog meer stoffen en materialen om te reinigen. Wilt u bijvoorbeeld uw jas laten stomen, uw pak laten stomen, uw gordijnen laten stomen of uw dekbed laten stomen, plaats dan gemakkelijk uw bestelling en wij staan binnen no-time bij u op de stoep om uw vuile was mee te nemen, te reinigen en terug te brengen!

Wij zijn actief in de volgende regio’s

Aaron Wasserette is gevestigd in Den Haag en Rijswijk en met onze haal- en brengservice zijn wij ook actief in Wassenaar, Ypenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer.

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Bestelling plaatsen
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd