Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd

Jas stomen en reinigen

Een jas is een kledingstuk dat het vaakst wordt gedragen. In de lente, zomer, herfst en winter, altijd als u naar buiten gaat, neemt u een jas mee. Uw jas heeft dan ook veel te doorstaan en moet na ieder seizoen gereinigd worden.

Bestelling plaatsen

Uw jas zelf wassen of laten stomen?

Thuis uw jas in de wasmachine gooien lijkt gemakkelijk, maar richt veel schade aan. Zo krimpen de meeste stoffen met de standaard wasprogramma’s en klontert de vulling van uw jas snel samen waardoor u beter een nieuwe jas kunt aanschaffen.

Uw jas professioneel laten stomen?

Bij Aaron Stomerij weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies welke zorg uw jas kan gebruiken om weer als nieuw aan te voelen. Zo beschikken wij over professionele machines die grondig en snel uw jas stomen en reinigen zónder deze te beschadigen.

Onze speciale wasprogramma’s zorgen ervoor de kleur en vorm behouden blijft zodat u nog lang kunt genieten van uw jas. U kunt bij ons in Den Haag, maar ook in Wassenaar, Iepenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer uw jas laten stomen door Aaron Stomerij voor de beste kwaliteit.

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Bestelling plaatsen
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd