Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd

Jas stomen en reinigen

Uw jas laten stomen of reinigen? Ervaar het gemak van de haal- en brengservice van Aaron Wasserette! Uw jas wordt gratis opgehaald, grondig gereinigd en volgens afspraak weer bij u thuis bezorgd.

Bestelling plaatsen

Uw jas zelf wassen of laten stomen?

Thuis uw jas in de wasmachine gooien lijkt gemakkelijk, maar richt veel schade aan. Zo krimpen de meeste stoffen met de standaard wasprogramma’s en klontert de vulling van uw jas snel samen waardoor u beter een nieuwe jas kunt aanschaffen. Besteed het reinigen of stomen van uw jas daarom uit aan een professioneel, besteed het uit aan Aaron Wasserette!

Uw jas professioneel laten stomen?

Een jas is een kledingstuk dat het vaakst wordt gedragen. In de lente, zomer, herfst en winter, altijd als u naar buiten gaat, neemt u een jas mee. Uw jas heeft dan ook veel te doorstaan en moet na ieder seizoen gereinigd worden.

Bij Aaron Stomerij weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies welke zorg uw jas nodig heeft om weer als nieuw aan te voelen. Zo beschikken wij over professionele machines die grondig en snel uw jas stomen en reinigen zónder deze te beschadigen. Onze speciale wasprogramma’s zorgen ervoor de kleur en vorm behouden blijft zodat u nog lang kunt genieten van uw jas.

Jassen stomen en nog veel meer

Naast het stomen en reinigen van jassen kunt u bij ons terecht voor nog meer stoffen en materialen om te reinigen. Wilt u bijvoorbeeld uw dekbed laten stomen, uw pak laten stomen, uw gordijnen laten stomen of uw overhemd laten stomen, plaats dan gemakkelijk uw bestelling en wij staan binnen no-time bij u op de stoep om uw vuile was mee te nemen, te reinigen en terug te brengen!

Wij zijn actief in de volgende regio’s

Aaron Wasserette is gevestigd in Den Haag en Rijswijk en met onze haal- en brengservice zijn wij ook actief in Wassenaar, Ypenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer.

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Bestelling plaatsen
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd