Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd

Gordijnen stomen en reinigen

Bij Aaron Stomerij kunt u nu ook uw gordijnen laten stomen of reinigen. Gordijnen zijn de blikvanger van het interieur en verdienen dan ook een grondige reinigingsbeurt die met de nodige voorzichtigheid gepaard gaat.

Bestelling plaatsen

Wilt u zelf uw gordijnen wassen of stomen?

De meeste kleine of goedkope gordijnen zijn zonder problemen zelf te wassen. Deze gordijnen passen met gemak in de eigen wasmachine en lopen vaak nauwelijks tot geen schade op bij een wasbeurt.

Gordijnen van enig formaat of met een prijskaartje kunt u beter altijd afgeven bij de stomerij. Deze komen vaak gekreukeld of beschadigd uit de was waarna u ze niet meer wilt ophangen in uw huis.

Kunnen mijn gordijnen gestoomd worden?

Het stomen van gordijnen is de beste manier om uw gordijnen te laten reinigen. Bij Aaron Stomerij hebben we de beschikking over juiste machines om uw gordijnen perfect te stomen en schoon te maken. Zo heeft u er veel langer plezier van.

U zult er rekening mee moeten houden dat het gebruikelijk en veelvoorkomend is dat gordijnen krimpen bij het wassen en reinigen. Bij uw fabrikant of verkooppunt kunt u altijd navragen hoeveel uw gordijnen krimpen.

Aaron Stomerij heeft jarenlange ervaring waardoor we het krimpen tot het minimale kunnen beperken en toch uw gordijnen brandschoon afleveren. Daarom is Aaron Stomerij hét adres in én rondom Den Haag. Zo staan wij klaar voor iedereen uit Wassenaar, Iepenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer.

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Bestelling plaatsen
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd