Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd

Gordijnen laten stomen of reinigen

Bij Aaron Stomerij kunt u nu ook uw gordijnen laten stomen of reinigen. Gordijnen zijn de blikvanger van het interieur en verdienen dan ook een grondige reinigingsbeurt die met de nodige voorzichtigheid gepaard gaat.

Bestelling plaatsen

Zelf uw gordijnen wassen of stomen?

De meeste kleine of goedkope gordijnen zijn zonder problemen zelf te wassen. Deze gordijnen passen met gemak in de eigen wasmachine en lopen vaak nauwelijks tot geen schade op bij een wasbeurt. Gordijnen van enig formaat of met een prijskaartje kunt u beter altijd afgeven bij de stomerij. Deze komen vaak gekreukeld of beschadigd uit de was waarna u ze niet meer wilt ophangen in uw huis.

Kunnen mijn gordijnen gestoomd worden?

U zult er rekening mee moeten houden dat het gebruikelijk en veelvoorkomend is dat gordijnen krimpen bij het wassen en reinigen. Bij uw fabrikant of verkooppunt kunt u altijd navragen hoeveel uw gordijnen krimpen. Het stomen van gordijnen is de beste manier om uw gordijnen te laten reinigen.

Gordijnen laten stomen bij Aaron Wasserette

Aaron Stomerij heeft jarenlange ervaring waardoor we het krimpen tot het minimale kunnen beperken en toch uw gordijnen brandschoon afleveren. Wij hebben de beschikking over juiste machines om uw gordijnen perfect te stomen en schoon te maken. Zo gaan uw gordijnen langer mee en heeft u er veel langer plezier van.

Gordijnen stomen en nog veel meer

Naast het stomen en reinigen van gordijnen kunt u bij ons terecht voor nog meer stoffen en materialen om te reinigen. Wilt u bijvoorbeeld uw jas laten stomen, uw pak laten stomen, uw dekbed laten stomen of uw overhemd laten stomen, plaats dan gemakkelijk uw bestelling en wij staan binnen no-time bij u op de stoep om uw vuile was mee te nemen, te reinigen en terug te brengen!

Haal- en brengservice in verschillende regio’s

Aaron Wasserette is gevestigd in Den Haag en Rijswijk en met onze haal- en brengservice zijn wij ook actief in Wassenaar, Ypenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer.

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Bestelling plaatsen
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd