Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd

Dekbed laten stomen of reinigen

Wilt u uw dekbed laten stomen of reinigen? Maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice en geniet van het gemak van Aaron Wasserette! Wij halen uw vuile was op en reinigen het grondig én voordelig bij ons op locatie. Uiteraard bezorgen we het ook weer volgens afgesproken tijd bij uw thuis.

Bestelling plaatsen

Wilt u zelf uw dekbed wassen of stomen?

Zelf het dekbed schoonmaken is lastig met een normale wasmachine. Vaak klontert het dons in het dekbed samen of krimpt de stof waardoor u een nieuw dekbed moet kopen. Het dekbed laten stomen of reinigen bij Aaron Stomerij is daarom de uitkomst.

Wij beschikken over grote wasmachines waar stoffen en exemplaren moeiteloos ingaan en worden gereinigd. Onze professionele installaties reinigen ieder dekbed zonder schade en zonder ophopingen van de vulling van het dekbed.

Wanneer laat je een dekbed stomen?

Dekbedden van wol moeten in vrijwel ieder geval gestoomd worden. Hiervoor kunt u natuurlijk terecht bij Aaron Stomerij. Wij stomen het dekbed in een handomdraai. Daarnaast hebben wij in onze wasserette machines staan waarmee we dekbedden razendsnel en grondig chemisch kunnen reinigen. Nadat u uw vuile was heeft afgegeven bij Aaron Wasserette ligt u altijd onder een prachtig schoon dekbed!

Dekbedden stomen en nog veel meer

Naast het stomen en reinigen van dekbedden kunt u bij ons terecht voor nog meer stoffen en materialen om te reinigen. Wilt u bijvoorbeeld uw jas laten stomen, uw pak laten stomen, uw gordijnen laten stomen of uw overhemd laten stomen, plaats dan gemakkelijk uw bestelling en wij staan binnen no-time bij u op de stoep om uw vuile was mee te nemen, te reinigen en terug te brengen!

Wij zijn actief in de volgende regio’s

Aaron Wasserette is gevestigd in Den Haag en Rijswijk en met onze haal- en brengservice zijn wij ook actief in Wassenaar, Ypenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer.

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Bestelling plaatsen
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd