Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd

Dekbed stomen en reinigen

Een dekbed wassen is een helse klus die veel problemen oplevert. Het liefst wordt het reinigen van het dekbed zelfs overgeslagen tijdens een schoonmaak. De mogelijke bacteriën, schimmels, zweet of huiselijke insecten die zich ophouden in uw dekbed moeten echter wel uit de weg geruimd worden!

Bestelling plaatsen

Wilt u zelf uw dekbad wassen of stomen?

Zelf het dekbed schoonmaken is lastig met een normale wasmachine. Vaak klontert het dons in het dekbed samen of krimpt de stof waardoor u een nieuw dekbed moet kopen. Het dekbed laten stomen of reinigen bij Aaron Stomerij is daarom de uitkomst.

Wij beschikken over grote wasmachines waar de meeste stoffen en exemplaren moeiteloos ingaan. Onze professionele installaties reinigen ieder dekbed zonder schade en zonder ophopingen van de vulling van het dekbed.

Wanneer laat je een dekbed stomen?

Dekbedden van wol moeten in vrijwel ieder geval gestoomd worden. Hiervoor kunt u natuurlijk terecht bij Aaron Stomerij. Wij stomen het dekbed in een handomdraai. Daarnaast hebben wij in onze wasserette machines staan waarmee we dekbedden razendsnel en grondig chemisch kunnen reinigen. U ligt na een bezoekje aan Aaron altijd onder een prachtig schoon dekbed!

Aaron Stomerij is actief in én rondom Den Haag, zoals in Wassenaar, Iepenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer.

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Bestelling plaatsen
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd