Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd

Stomerij aan huis

Stomerij aan huis gezocht? Met onze gratis haal- en brengservice zijn wij uw stomerij aan huis! Uw kleding wordt grondig en goedkoop gestoomd door Aaron Wasserette. Uw kleding, dekbed, gordijnen of andere stukken stof wordt bij u opgehaald, bij ons gestoomd en vervolgens weer bij u thuis afgeleverd, waardoor u geen omkijken hebt naar het reinigen / stomen van uw stof.

Bestelling plaatsen

Kleding stomen

Stomen is voor veel kleding, gordijnen en dekbedden dé uitkomst om het betreffende stuk stof te reinigen. Niet iedere stof knapt er immers van op om door een wasmachine gewassen te worden. Stomen is een manier van reinigen waarbij gebruik wordt gemaakt van stoom (ook wel bekend als waterdamp). Door middel van de vochtige stoom wordt vuil aangepakt en het stof gereinigd. Aaron Wasserette is uw stomerij aan huis. Wij weten precies hoe wij uw kleding, dekbedden, gordijnen of andere stukken stof moeten verzorgen, behandelen en reinigen. U kunt alles daarom met een gerust hart aan ons meegeven en wij brengen het weer veilig en schoon bij u terug.

Laat uw kleding stomen door Aaron Wasserette & Stomerij

Aaron Stomerij is altijd de beste keuze om uw kleding te laten stomen. Wij beschikken over specialistische wasinstallaties die vrijwel alle kledingstukken en andere stukken stof kunnen reinigen. Voor het stomen van uw pak, dekbed, gordijnen, jassen, overhemden en vele andere kleding en stoffen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij krijgen altijd alles schoon! Aaron Stomerij heeft ervaring met alle soorten kleding en stoffen waardoor wij altijd precies weten welke methodes we moeten toepassen om te voldoen aan uw wensen.

Aaron Stomerij is dé stomerij in uw regio

Aaron Stomerij heeft twee locaties. Een in Den Haag en een in Rijswijk. Op beide locaties werken wij met moderne en professionele installaties die binnen een oogwenk alle vlekken en viezigheid verwijderen. Zo kunnen wij razendsnel en goedkoop aan uw wensen voldoen. Als stomerij aan huis geniet u bij Aaron Stomerij van een haal-en-breng-service. Wij halen uw was op en leveren het weer schoon bij u af. We zijn werkzaam in de volgende regio’s: Den Haag, Wassenaar, Ypenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer.

U kunt alles bij ons laten stomen

Aaron Stomerij is gespecialiseerd in het stomen van alle denkbare stoffen. Wat u ook gereinigd wil hebben, Aaron Wasserette kan het. Vaak worden wij ingezet voor het stomen van dekbedden, gordijnen, jassen, pakken en overhemden. Uiteraard kunt u bij ons alles laten stomen tegen een scherp tarief. Bekijk hier onze gehele prijslijst.

Aaron Wasserette is gespecialiseerd in het stomen van: dekbedden, gordijnen, jassen, pakken en overhemden. Uiteraard kunt u bij ons alles laten stomen, bekijk hier onze gehele prijslijst.

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Bestelling plaatsen
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd