Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd

Stomerij Den Haag & Rijwijk

Uw kleding snel, grondig en goedkoop laten stomen bij Aaron Stomerij

Stomen is voor veel kleding dé oplossing. Niet ieder kledingstuk knapt er immers van op om door een wasmachine gewassen te worden. In onze stomerij weten wij precies hoe we deze kostbare kleding moeten verzorgen, behandelen en reinigen zodat u met een gerust hart alles bij onze stomerij kan achterlaten.

Bestelling plaatsen

In de Haagse regio is Aaron Stomerij altijd de beste keuze om uw kleding te laten stomen. Wij beschikken over specialistische wasinstallaties die vrijwel alle kledingstukken kunnen reinigen. Voor het stomen van uw pak, dekbed, gordijnen, jassen, overhemden en vele andere kleding en stoffen kunt u bij ons terecht want wij krijgen alles schoon!

Aaron Stomerij heeft ervaring met zeer verschillende soorten kleding en stoffen waardoor we altijd precies weten welke methodes we moeten toepassen om te voldoen aan uw wensen.

Stomerij in Den Haag en Rijswijk

Wij werken op beide locaties met moderne en professionele installaties die binnen een oogwenk alle vlekken en vieze plekken uit uw kleding verwijderen, zo kunnen wij razendsnel en goedkoop aan uw wensen voldoen!

Wij zijn actief in Den Haag waar we jaren geleden ook begonnen zijn, maar tegenwoordig helpen we ook graag iedereen uit Wassenaar, Iepenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer.

Aaron Wasserette is gespecialiseerd in het stomen van: dekbedden, gordijnen, jassen, pakken en overhemden. Uiteraard kunt u bij ons alles laten stomen, bekijk hier onze gehele prijslijst.

Wilt u eenvoudig uw was laten stomen en reinigen?

Bestelling plaatsen
Gratis gehaald & gebracht v.a. € 29,95
8:00 tot 24:00 uur
Professionele textielreiniging
Binnen 24 uur thuisbezorgd