Overhemd Stomen

Overhemden zijn thuis in uw eigen wasmachine te wassen. Maar het nadeel van deze wasbeurten thuis is dat overhemden niet opknappen en sneller aftakelen waardoor u veel minder lang plezier heeft van deze prijzige kledingstukken.

Bij Aaron Stomerij horen we regelmatig dat onze klanten het prettig vinden om hun overhemden en blouses door ons te laten stomen om zo de vorm en levensduur zo lang mogelijk te behouden.

Uw overhemd professioneel laten stomen?

In onze stomerij hebben we unieke wasprogramma’s die de kleuren van uw overhemden garanderen. Witte overhemden blijven bij ons dan ook écht prachtig wit. Door het stomen van de overhemden en blouses is zelf strijken totaal overbodig en kunt u meteen een keurig en schoon overhemd aantrekken als u het bij Aaron Stomerij laat stomen en reinigen!

Aaron Stomerij is zeer scherp geprijsd en uw overhemden en blouses kunt u voor een bodemprijs bij ons laten stomen. Wij zijn actief in Den Haag, Wassenaar, Iepenburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk, Scheveningen, Kijkduin en Zoetermeer.

overhemd stomen en reinigen

Bent u geinteresseerd? neem dan contact op!

Wij sponsoren:

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor